Full width home advertisement

Cool Worship

Gospel Rap

Post Page Advertisement [Top]

Talented music duo, singer Bracket teams up with hi-life music duo, singer Umu Obiligbo for the release of this Classical Afro-tune titled “Moving Train“. The song is produced by Emizbeatz, Mixed and Mastered by Jaystunz. It’s a follow up to Bracket’s last record ‘African Woman‘.


[intro:]
Oyi Ebenebe ebenebe
Bracket n Umu Obiligbo eh
Ahi yah aha ah eh

[verse 1:]
People dey ask me sey
Wetin dey make you fine
I just dey tell dem sey
Na Jehovah dey make me fine
Container gubatayo imano Osinachi nu hei
Motor wey I buy imano Osinachi nu
Wonye chimeleze kambunu bibakunu
Odoziakunu Eze Sinachi nu
You cannot stop my shine

[chorus:]
Jehova mekwanum Eze imanu Eze sinachi
Jehova mekwanum Eze imanu Eze sinachi
Onye chimeneze, you cannot stop the shine
Onye chimeneze, you cannot stop the shine

[verse 2:]
Onye chukwumelueze nuwa ezekogaku
Onye chukwumelueze nuwa ezekogaku
Brother we are a moving train oh ei
Brother we are going higher ei
Sey we dey chop money okwa God ei
Sey we dey live oh ei, okwa God owe
Sey we de go higher, eh eh eh ah eh
Sey we de go higher, eh eh eh eh

[chorus:]
Jehova mekwanum Eze imanu Eze sinachi
Jehova mekwanum Eze imanu Eze sinachi
Onye chimeneze, you cannot stop the shine
Onye chimeneze, you cannot stop the shine

[verse 3:]
Nwanem as you dey see we so, our blessing pass juju
as you dey see we so, we don pass juju
ah ah eh, ah ah ah ah eh
ah ah eh, ah ah ah ah eh
God e don bless me ei, no assunder
Wetin manfit do me ei? I wonder
From yori-yori to panyan-panyan
Make guys manyan-manyan
Mama 'frica tanantana ah ei ei

[chorus:]
Jehova mekwanum Eze imanu Eze sinachi
Jehova mekwanum Eze imanu Eze sinachi
Onye chimeneze, you cannot stop the shine
Onye chimeneze, you cannot stop the shine

[outro:]
Jaystunz mixed this


WATCH VIDEO

1 comment:

  1. Faleminderit zotëri për magjitë tuaja të vërteta. Emri im është Zara Matteo. Kjo është vërtet e pabesueshme dhe nuk kam përjetuar kurrë diçka të tillë në jetën time. Para se të takohesha me ju, zotëri, unë provova të gjitha mjetet e mundshme që mund të kisha për të sjellë burrin tim mbrapa, por kuptova se asgjë nuk funksionon për mua dhe se burri im ka zhvilluar shumë urrejtje për mua. Mendova se nuk kishte asnjë shpresë për t'u ribashkuar me ish-burrin tim. Por kur lexova komente të mira se si DR WHITE i ndihmon të tjerët, vendosa t'i dërgoj një mesazh përmes WhatsApp: +17168691327. të provoja dhe bëra gjithçka që ai më udhëzoi dhe unë i besova atij dhe unë ndoqa udhëzimet e tij pasi ai më garantoi në 48 orë, dhe pikërisht atëherë më telefonoi ish -im. Zotëri, ne jemi më të lumtur tani se kurrë. Gjithçka duket e përsosur dhe kaq e natyrshme! Faleminderit shumë zotëri për magjitë tuaja autentike dhe të padiskutueshme. këtu përsëri emailin e tij:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Ju gjithashtu mund të Whatsapp atij:
    +17168691327

    ReplyDelete

Multiplex Google Ads

Bottom Ad [Post Page]